• johnoskaremanuelse

"Fra Jammerdalen with Love." Kåseri ved Espen Hana.

Oppdatert: 16. des. 2019

Storhaug Historielag, i samarbeid med St. Johannes menighet avholdt dette arrangementet Søndag 24. november kl. 17.00 i Hetland kirken. Det var tydelig at dette arrangementet falt i smak blandt våre medlemmer og andre, da ca. 200 personer hadde funnet veien til Hetlandskirken denne Søndagen. Espen Hana kåserte omkring oppveksten i "Jammerdalen", der han bodde i Pedersgaten 100. Han fortalte om sin egen familie, om faren og om morfar og mormor som også bodde i Pedersgaten 100. Han fortalte om sin egen familie og nabolaget med en humoristisk og lystig vinkling.

Espen Hana framførte flere av sine sanger, kjente og mindre kjente og leste en hel del fra boka: "Edru og uten filter". Espen Hana leverte et kåseri som ble veldig godt mottatt av vårt publikum. Etter presentasjon/kåseri i kirken var ferdig, inviterer Storhaug Historielag sammen med St. Johannes menighet alle til Bergeland Bydelssenter. (rett over gata), der Espen Hana ville selge og signere boka: "Edru og uten filter". Her ble det servert kaffe og Storhaug Historielags spesial kjeks.

Arrangementet var som vanlig gratis.

Formann Johnny ønsker alle velkommen....... Espen leser fra boka

Masse folk i Hetlandskirken! Espen signerer boka...

• Facebook Social Ikon